densandeblog

Etiopien, Afrika

Dag 5 – Gonder (ጎንደር)

Alarmen ringer kl. 5 efter 3,5 times søvn, og vi skal på farten igen. Addis var bare et stop for natten, nu hedder målet Gonder, hvor vi skal mødes med Shif, manden vi har korresponderet om vandretur med over de sidste par uger. Hvis vi er enige om alt, iværksættes vandreturen i morgen, d. 1. januar 2018.

Vi købte  flybiletterne kontakt, og efter et mindre cirkus med lukkede gates og ventelister, sad vi på propelflyveren lidt over 8. I Gonder fandt vi vores Airb’n’b guesthouse, denne gang kunne chaufføren godt selv.

Vi brugte tiden på at se på kirker og borge – mere om det en anden gang.

Mødet med Shif gik efter bogen, selvom han fortalte os at han kun havde taget turen to gange i løbet af sin 16-årige karriere. Vi skal ud og banke støvet af stierne. Ydermere fik vi denne ruteplan.

Turen går over landets højeste tinde Ras Dejen, ned i lavlandet, krydser landets næststørste flod, kun overgået af den blå nil, og ender sidst i Lalibela, klippekirkerne de kalder verdens ottende vidunder.

Afgang kl. 10 i morgen, og så bliver der nok stille på bloggen en dag eller 16. Vi forventer at færdiggøre lidt hurtigere end 17 dage, så nu må vi se.

Godnat og på gensyn!

 

1 Kommentar

  1. Kære Jens

    Vi håber begge, at I får en god tur & kommer godt tilbage!!
    Helle & Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

© 2020 densandeblog

Tema af Anders NorenOp ↑